Oletko saanut AfterPay-laskun?

My AfterPay -palvelussa voit maksaa laskusi, siirtää laskun eräpäivää helposti tai vaikkapa jakaa laskun pienempiin osiin.

Siirry myafterpay.fi-palveluun

JOUSTAVA TAPA TEHDÄ OSTOKSIA

AfterPay – turvallinen tapa maksaa

AFTERPAY – JOUSTAVA TAPA TEHDÄ OSTOKSIA

1) Osta

Valitse verkkokaupan ostoskorissa maksutavaksi AfterPay.

2) Syötä tietosi

Syötä omat tietosi.

3) Vahvista

Tarkista, että tietosi ovat oikein ja klikkaa 'Osta'.

4) Toimitus

Tarkista, että olet vastaanottanut kaiken tilaamasi. 

5) Maksa

Kirjaudu MyAfterPay -palveluumme ja valitse sinulle parhaiten sopiva maksutapa.

TUTUSTU MAKSUTAPOIHIMME

Jos valitset maksutavaksi laskun, saat sen tilauksesi jälkeen erillisenä sähköpostina. Löydät laskusi aina myös MyAfterPay -palvelustamme, jonne voit kirjautua helposti ja turvallisesti pankkitunnuksillasi.

Mikäli käyttämässäsi verkkokaupassa on ilmoitettu laskutuslisästä, se lisätään laskun loppusummaan. 

Voidaksesi maksaa laskulla, sinun tulee  olla vähintään 18 vuotias. Laskulla maksaessasi tarvitsemme myös aina henkilötunnuksesi.

Mikäli maksusi myöhästyy laskun eräpäivästä, veloitamme viivästyskorkona 7 prosentin vuosikorkoa laskun eräpäivästä lukien. Lisäksi lähetämme eräpäivästä 14 päivän kuluttua maksuhuomautuksen, johon lisäämme lakisääteisen viiden (5) euron huomautuskulun. Mikäli laskua ei makseta huomautuksesta huolimatta, siirrämme laskun perintään ja veloitamme perintälain mukaiset perintäkulut. 

AfterPay Flex on vaihtoehtoinen tapa maksaa laskusi. Voit vapaasti valita summan, jonka haluat maksaa kuukaudessa, ottaen kuitenkin huomioon minimilyhennyserän, joka riippuu tilisi loppusaldosta. Voit myös milloin tahansa ja ilman lisäkustannuksia maksaa jäljellä olevan summan kokonaisuudessaan.

Mikäli ostoksesi summa on suurempi kuin 50€ tulemme automaattisesti tarjoamaan sinulle mahdollisuutta maksaa laskusi AfterPay Flexillä. Luoton myöntämistä varten tulee olla vähintään 18-vuotias ja solmia luottosopimus MyAfterPay -palvelussamme. Hyväksytyn luottohakemuksen perusteella asiakkaalle myönnetään sovitun luottorajan mukainen luotto.

Saat meiltä kerran kuussa laskun, josta näet minimilyhennyseräsi. Se määräytyy tilisi loppusaldon mukaan. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,90 € ja tilin korko, joka on 19,50 % vuodessa.

Halutessasi voit käyttää kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Kun haluat hyödyntää lyhennysvapaan kuukauden, sinun tulee olla yhteydessä
AfterPay -asiakaspalveluumme vähintään kaksi viikkoa ennen lyhennysvapaan alkamista.

Tutustu AfterPay tilin ja AfterPay osamaksun luottoehtoihin
Eurooppalaiset vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot

Jos ostoksesi loppusumma ylittää 50 € tarjoamme maksutavaksi myös AfterPay Osamaksua. Laskun loppusummasta riippuen voit valita, haluatko lyhentää laskusi 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukauden erissä. Voit myös – milloin tahansa ja ilman lisäkustannuksia – maksaa jäljellä olevan summan kokonaisuudessaan.

Osamaksulla maksaminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Lisäksi sinun tulee hyväksyä luottoehdot MyAfterPay -palvelussamme. Kun olet ottanut osamaksun käyttöösi, tulet saamaan meiltä kuukausittain tasaerälaskun lyhennystäsi varten. Laskulle on merkitty lyhennyserän suuruus, mutta voit aina maksaa enemmän niin halutessasi.

Kun erien määräksi on valittu 3 tai 6 kuukautta laskulle lisätään avausmaksu 5 € mutta ei kuukausittaisia tilinhoitomaksuja. 12, 24 ja 36 kuukauden erissä lyhennettäessä laskulle lisätään tilinhoitomaksu 2,90 € mutta ei aloitusmaksua. Tilin luottokorko on 19,5 % vuodessa.

Halutessasi voit käyttää kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Kun haluat hyödyntää lyhennysvapaan kuukauden, sinun tulee olla yhteydessä AfterPay -asiakaspalveluumme vähintään kaksi viikkoa ennen lyhennysvapaan alkamista.

Tutustu AfterPay tilin ja AfterPay osamaksun luottoehtoihin

Eurooppalaiset vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot

Ota yhteyttä

Voit lähettää viestin asiakaspalveluumme lomakkeella jonka löydät täältä. Samalta sivulta näet myös muut yhteystietomme.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustokokemusta. Jatkamalla selaamista sivustollamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää