AfterPay – kaikki mitä tarvitset tarjotaksesi joustavan maksutavan asiakkaillesi

Monipuolinen ostokokemus kasvattaa liiketoimintaasi

Tutustu Arvaton palveluihin kokonaisuudessaan

AfterPay – yksinkertainen ja turvallinen tapa kasvattaa liiketoimintaa

AfterPay on nykyaikainen ja turvallinen tapa tehdä ostoksia verkossa ja osa Arvato Financial Solutionsin laajaa talouspalveluiden palvelukokonaisuutta. Joustavat kanava- ja laiteriippumattomat maksuvaihtoehtomme antavat asiakkaillesi vapauden valita missä, milloin ja miten he maksavat ostoksensa. Maksamisen sujuvuus parantaa myyntiä ja tuottaa tyytyväisiä asiakkaita, jotka palaavat takaisin yhä uudelleen.

AfterPayn ansiosta sinun ei tarvitse olla perillä kaikista mahdollisista maksuratkaisuista – me annamme ne käyttöösi. Jos asiakas haluaa avata tilin tai maksaa laskunsa osamaksulla, kannamme taloudelliset riskit puolestasi. AfterPay sujuvoittaa asiointia verkkokauppasi kassalla, mikä kokemuksemme mukaan nostaa konversioastettasi ja asiakkaittesi tilaussummiasi. Mikä parasta, käytössäsi on vain yksi, täysin integroitu alusta tarjoamiesi maksutapojen määrästä riippumatta.

Muokkaamme ratkaisumme niin, että ne sopivat yrityksesi tarpeisiin, niin verkossa kuin kivijalassa. Meiltä saat kaiken asiakaspalvelusta laskutukseen ja perintään asti. 

Viisi syytä valita AfterPay:
√ Varma ja turvallinen
√ Joustava 
√ Mahdollistaa liiketoiminnan kasvun
√ Optimoi kassavirran
√ Säästää aikaa

Tutustu Arvato Financial Solutionsin palveluihin vierailemalla verkkosivuillamme.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustokokemusta. Jatkamalla selaamista sivustollamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää